CONTACTE I LOCALITZACIÓCom arribar-hi?

Amb cotxe

L´Estartit és al centre de la Costa Brava, molt ben comunicat amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera amb França per l'autopista AP-7 (sortides 5 o 6).

Amb tren

Estació de Flaçà a 20 km de l'Estartit, de Girona a 41 km i de Figueres a 39 km. Hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa. 

Amb AVE

A Figueres - Vilafant i a Girona hi ha l'estació de l'AVE que connecta amb Paris, Barcelona i Madrid a través del sistema d'alta velocitat.

Amb avió

Els aeroports internacionals més propers a l'Estartit són el de Girona - Costa Brava i el de Barcelona. El primer està situat a 57 km de l'Estartit i el de Barcelona a uns 150 km.

Amb bus

Les empreses SARFA i AMPSA, amb parada a l'Estartit, tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava. 

Amb barca

El port esportiu i pesquer de l'Estartit disposa de més de 700 amarratges, amb embarcacions de fins a 25 metres d'eslora, serveis d'hivernatge, i escola de vela.