Pacs d'activitats

CAP DE SETMANA
1 inmersió a la costa
2 inmersions Illes Medes

FORFAIT SETMANA
10 inmersions
(a escollir)

OPEN WATER
2 inmersions piscina
4 inmersions a la costa

6 DIVES
6 inmersions
(a escollir)
Resultado de imagen de icon days3 dies / 2 nits Resultado de imagen de icon days 7 dies Resultado de imagen de icon days3 dies / 2 nits Resultado de imagen de icon days 4 dies / 3 nits
zcX444Bri.png HABITACIÓN zcX444Bri.png COMPLETA zcX444Bri.png HABITACIÓ zcX444Bri.png COMPLETA 
255 €    588 €    425 €    322 € 

CAP DE SETMANA
3 Activitats a escollir
CAIAC / SNORKEL / VELA / BTT / SENDERISMO

FORFAIT 4 DIES
4 Activitats a escollir
CAIAC / SNORKEL / VELA / BTT / SENDERISMO

Resultado de imagen de icon days3 dies / 2 nits Resultado de imagen de icon days4 dies / 3 nits
zcX444Bri.png COMPLETA zcX444Bri.png COMPLETA
122 €    169 €   

⇒ CAIAC A LES ILLES MEDES
   Aquesta sortida en caiac, combina esport i aventura. Vine a descobrir les Illes Medes i el seu fons marí. La durada d'aquesta activitat és de 3 hores.

⇒ ECO-SNORKEL A LES ILLES MEDES
   Deixa’t sorprendre pel món subaquàtic que amaga la Reserva Marina de les Illes Medes! Vine i comparteix 50 minuts d'snorkel amb la teva família o els amics, podràs descobrir l’espectacular hàbitat que es troba sota la superfície marina. 

⇒ BATEIG DE SUBMARINISME
   NO CAL EXPERIÈNCIA PRÈVIA!! El bateig de submarinisme és el primer contacte amb el món submarí. Apte per a tothom a partir de 10 anys.

⇒ SORTIDA EN VELER
   T’agradaria apropar-te a les Illes Medes en un veler? Vine a navegar durant 2h en veler, amb monitor titulat que farà d’aquest bateig de vela, un viatge d’aprenentatge i diversió.

⇒ EN RUTA PEL BAIX TER EN BTT
   En aquesta ruta en BTT descobrirem les aus i les plantes més característiques del Baix Ter. Podràs conèixer els diferents paisatges en bicicleta de muntanya o electrica.

⇒ POBLES MEDIEVALS EN E-BIKE
   Esport, cultura i natura. Coneix els nuclis medievals de la comarca. T'enamoraràn! Descobreix la Costa Brava terra endins, visitant pobles com Pals, Peratallada, Palau - Sator, Fontanilles... 

⇒ SENDERISME A LA CIMA DEL MONTGRÍ
   Descobreix el Montgrí en aquesta ruta de senderisme descobriràs la natura més genuina del Parc Natural en la seva vessant del Montgrí, combinat amb la mil·lenaria història que recorre tota la muntanya.

〈Més informació sobre les activitats〉